Logo Neeboer

Store2Score

Independent Artists Unite!” is het moto van de webwinkel Store2Score.com. De wereld van muziek blijft magisch en keer op keer willen artiesten aan de wereld hun muziek laten horen. Iedere dag zijn er labels die geloven in hun artiesten en het risico aandurven om fysieke producten op de markt te brengen. Daarnaast zijn er steeds meer artiesten, die alles in eigen hand houden en voor distributie en promotie professionals benaderen.

Niet iedereen wordt bij een Major Label ondergebracht en zo ontstaat er een wildgroei aan allerlei kleine Independent Labels.

Door het bundelen van krachten biedt Store2Score.com een stabiele webwinkel voor de Benelux. De webwinkel is een onderdeel van Rock Inc. Entertainment als divisie van Creative People Management. In het 15 jarig bestaan heeft Rock Inc. Entertainment deze rol in de Benelux gekregen. Rock Inc. Entertainment is en blijft met deze filosofie een grote speler en daardoor een volwaardige partij en aanspreekpunt in de muziekbusiness, waarin alles gebaseerd is op de liefde voor muziek en een persoonlijke benadering.

Neeboer + Neeboer heeft de totale productie verzorgt zowel video als audio post production, voice-over en muziek.

Klant: Store2Score

Gerelateerde projecten