Logo Neeboer

Over ons – Because Audio Matters

Because Audio Matters!...

…is het credo van Neeboer + Neeboer. 

Heb je wel eens een film, documentaire of commercial bekeken zonder geluid. Een rare ervaring. Wat misschien nog wel vreemder is om dit te bekijken met andere muziek dan oorspronkelijk bedoeld. De ervaring wordt totaal anders.

Maar waarschijnlijk heb je dit allang ervaren anders was je niet op deze pagina belandt. Hier staan de diensten die wij aanbieden op het gebied van audio.

Wij zijn een full service bedrijf voor audio nabewerking. Van componeren tot aan audio post productie zijn wij ingericht voor: speelfilms, commercials, bedrijfsfilms en games. Onder de rook van Eindhoven in Weert – Limburg ligt onze studio in de buurt van de A2.

Onze opnamestudio beschikt over een control room en aparte ruimte waar de voice-over en ADR sessies worden gehouden. De muziekstudio is groot genoeg voor het opnemen van live instrumenten.

Uiteraard beschikken wij over professionele medewerkers met ieder hun eigen expertise.

Daarnaast hebben wij een groot netwerk van freelance professionals die wij op verzoek kunnen inzetten. Er wordt steeds gezorgd voor één aanspreekpunt die het gehele traject begeleid van offerte tot aan de oplevering.